Paniek na zwangerschapstest. Help!

Paniek na zwangerschapstest. Help!
– Tanja –

De komende tijd zullen wij voor zwangerschapsloket.nl een aantal blogs gaan schrijven. In deze blogs vertellen wij over onze eigen ervaringen met betrekking tot (onze hobbelige weg naar) het moederschap, over cliënten die wij in onze praktijk voorbij zien komen en zullen wij proberen onze professionele blik te werpen op bepaalde zaken.

Vandaag is de eerste blog online:


Zwanger? Paniek!

Boy meets girl. Krijgen verkering. Gaan samenwonen. Besluiten een kind te willen. Raken zwanger. Krijgen kindje en zijn happily ever after. Dat is hoe het gaat toch?

Nou nee! In de komende blogs zal ik vertellen over mijn eigen ervaringen in de hobbelige weg naar het moederschap én over andere vrouwen die ik voorbij zie komen in mijn eigen praktijk. Want geloof me, zwanger worden en zijn, bevallen en een kindje hebben is echt niet alleen rozengeur en maneschijn (en toch zou ik voor geen goud meer terug willen naar mijn leven hiervoor, dat dan weer wel).

 

Lees de rest van de blog hier.