Jacqueline de Gruijter – Orthopedagoog-generalist / systeemtherapeut

Mijn naam is Jacqueline de Gruijter en ik ben orthopedagoog-generalist en systeemtherapeut.

In mijn werk heb ik ruime ervaring opgedaan in het werken met kinderen en volwassenen binnen verschillende settings. Ik heb gezien dat mensen soms kunnen worstelen maar ook hoeveel kracht er vaak nog in mensen en gezinnen aanwezig is. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Vanuit rust luister ik en filter ik samen met jou je hulpvraag waar we de behandeling op aanpassen.

Ik vind het belangrijk om samen te werken. Dat wil zeggen samen onderzoeken zodat vanuit inzichten keuzes gemaakt kunnen worden die tot verandering leiden. Je kunt bij mij profiteren van een mix van behandelmethodes echter altijd vanuit een systeemtherapeutisch kader. Dit wil zeggen dat ik ervanuit ga dat een kind/volwassene functioneert in interactie met anderen. Een probleem of (psychische) klacht staat daarom nooit op zichzelf: iemands sociale, relationele en culturele context speelt altijd een rol.

Telefoonnummer
070 - 2046100

E-mail
info@eve-denhaag.com

BIG-registratie
19930657531

AGB-code
Zorgverlener 94115140

Lidmaatschap
NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie)
NVO (Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen)
NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen)