Klacht & Compliment

Klacht

Wij streven ernaar hulp te bieden van zeer hoge kwaliteit. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn met de diensten die wij verlenen, probeer dit dan altijd eerst met je eigen behandelaar te bespreken. Wij doen ons best naar je te luisteren en een oplossing te vinden voor de klacht.

Als je dit niet wilt, of als jullie er niet uitkomen, kan er contact opgenomen worden met de klachtenfunctionaris van EVE. Dat is Tanja van Assendelft en kan via tanja@eve-denhaag.com.

Mocht je je ongenoegen echt niet op bovenstaande wijze willen uiten of heeft dit niet tot een bevredigend resultaat geleid, dan kun je contact opnemen met de beroepsvereniging Nederlands Instituut van Psychologen. Wij zijn aangesloten bij deze vereniging. Een klacht kan worden ingediend bij Klacht en Company via nip@klachtencompany.nl. Klachten kunnen digitaal worden ingediend met het klachtenformulier.

Natuurlijk horen wij ook ontzettend graag wat er wél goed gaat. Mondeling tijdens een gesprek, maar dit is uiteraard ook mogelijk via het e-mail adres: info@eve-denhaag.com.

Algemene voorwaarden »