Intakeprocedure

Na aanmelding vindt er een gratis telefonische screening plaats. In dit telefoongesprek maken we kort kennis, nemen we de aanmeldreden en klachten door en bekijken we of je bij ons aan het goede adres bent. In dit gesprek kun je ook alvast vragen stellen die je mogelijk hebt.

Hierna plannen we zo snel mogelijk een afspraak in voor een intakegesprek. Dit gesprek duurt maximaal 60 minuten. In dit intakegesprek maken we nader kennis, bespreken we uitgebreider waar je tegenaan loopt en wat je verwachtingen zijn. Ook krijg je uitleg over de verschillende mogelijkheden bij ons. Wij bieden coaching en psychologische behandeling. In de intakeprocedure bekijken we aan de hand van hulpvraag, ernst van de klacht, voorgeschiedenis en eventuele diagnose wat het beste bij jou past.

Wanneer blijkt dat wij jou niet de best passende zorg of behandeling kunnen bieden dan denken wij graag verder mee over waar je beter op je plek zou kunnen zijn.

Let op: wanneer je in aanmerking wil komen voor vergoeding van de psychologische zorg dien je een verwijzing van de huisarts bij de intake mee te nemen.

« Psychologische behandeling  |  Tarieven & vergoeding »