Coaching

Waarvoor kun je bij de coach terecht?

Coaching een begeleidingstraject waarin je wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of je beter te voelen in een moeilijke situatie waarin je je bevindt. Een coachingstraject is vaak kort en gericht op praktische handvatten.

Wat bieden wij?

Soms is een situatie zo verwarrend dat je alles even niet meer in perspectief kan zien. In een coachingstraject gaan we aan de slag zodat je weer sterker in je schoenen staat, je leven weer oppakt en je weer jezelf voelt.

We gaan op zoek naar wie jij bent, wat je wil, waarom je dat wil en hoe je het gaat doen. Daarbij wordt je begeleid met coachtechnieken zodat we tot de kern kunnen komen. Boven alles staat dat ik een luisterend oor biedt en niet oordeel over wat je zegt, denkt, wil en doet. Meestal hebben we ongeveer 5-8 sessies nodig van 1 uur.

Als coach los ik jouw probleem niet op en neem ik jouw eigen pijn niet weg, maar we zoeken samen naar een weg die oplossingen bied of  jouw emoties hanteerbaar maakt.

Wachttijden

Als je in zo'n situatie zit wil je graag zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom proberen we je zo snel mogelijk te helpen. Wij werken niet met wachtlijsten en als we geen plek hebben, verwijzen we je daarom door naar iemand anders. In de regel zal na aanmelding, indien er dus plek is, binnen 2 weken een intakegesprek plaatsvinden. Na dat intakegesprek zal de behandeling na maximaal 2 weken starten.

« Andere hulpvragen  |  Psychologische behandeling »