Coaching

Waarvoor kun je bij de coach terecht?

Coaching is een begeleidingstraject waarin je wordt ondersteund om in een bepaalde situatie beter te functioneren of je beter te voelen in een moeilijke situatie waarin je je bevindt. Een coachingstraject is vaak kort en gericht op praktische handvatten. Het gaat vaak om één concreet vraagstuk en vooral over het hier en nu en de toekomst. Het verleden neemt, zoals dat soms wel het geval is bij een psychologisch traject, minder ruimte in.

Wat bieden wij?

Soms is een situatie zo verwarrend dat je alles even niet meer in perspectief kan zien. In een coachingstraject scheppen we weer helderheid en gaan we aan de slag zodat je weer sterker in je schoenen staat, je leven weer oppakt en je weer jezelf voelt.

We gaan op zoek naar wie jij bent, wat je wil, waarom je dat wil en hoe je het gaat doen. Daarbij word je begeleid met coachtechnieken zodat we tot de kern kunnen komen. Boven alles staat een coach een luisterend oor biedt en niet oordeelt over wat je zegt, denkt, wil en doet. Meestal zijn er tussen de 5-8 sessies nodig van 1 uur.

Wachttijden

Als je in zo'n situatie zit wil je graag zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom proberen we je zo snel mogelijk te helpen. Wij werken niet met wachtlijsten en als we geen plek hebben, verwijzen we je daarom door naar iemand anders. In de regel zal na aanmelding, indien er dus plek is, binnen 2 weken een intakegesprek plaatsvinden. Na dat intakegesprek zal de behandeling na maximaal 2 weken starten.

« Andere hulpvragen  |  Psychologische behandeling »