Mood board perikelen

Mood board perikelen
– Tanja –

We zijn bezig met het opstellen van een mood board om zo uiteindelijk – hopelijk – te komen tot een idee van wat we willen qua website en uitstraling van ons centrum.
En hoewel ik erg enthousiast word van het zoeken van mooie plaatjes die mij aanspreken is het ook wel behoorlijk lastig. Ik hou van stippeltjes, streepjes en pasteltinten, zo blijkt als ik nog eens kijk naar mijn selectie. Maar is dit dan ook waar ik heen wil qua concept voor ons centrum? Mijn collectie zou goed passen op een kinderdagverblijf, maar ook bij Eve? Het moet natuurlijk niet te lief en soft worden. We zijn immers professioneel, houden van aanpakken en zijn er voor volwassen vrouwen! Dus hoe kom je nou tot het goede concept?
Gelukkig zijn er mensen die dit als beroep doen en ons zullen helpen. En als jullie dit lezen, kun je al een beetje zien wat het idee is…. Gek dat ik daar nu nog geen voorstelling van kan maken..