Klaar voor de start

Klaar voor de start
– Tanja –

YES, het is zover. We gaan beginnen met het opzetten van onze eigen onderneming. Een centrum gericht op vrouwen met als belangrijkste focus vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of (net) moeder zijn geworden.
In dit centrum willen we op verschillende manieren werken aan gezondheid en een gelukkiger leven. Wij geloven erin dat dit alleen te bewerkstelligen is als er aan verschillende pijlers van geluk en gezondheid gewerkt wordt. Daarom willen we in ons centrum diensten in verschillende richtingen aanbieden. Denk hierbij aan zaken op het gebied van de psyche (coaching, psychologische hulp), lichamelijke gezondheid (sport, voeding), uiterlijk (manicure, pedicure, visagie), ontspanning (massage, mindfulness) en relaties (partner relatie therapie, ouder kind begeleiding, seksuologie). Maar eerst beginnen met onze psychologische behandelingen en coaching!

En dit alles in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Het moet vooral fijn en leuk zijn om bij ons te komen!
Ons idee wordt steeds duidelijker, maar er is een hoop werk aan de winkel. Veel geregel, veel uitzoeken, veel aanvragen, veel opschrijven. Heel leuk en ook heel spannend!
Momenteel zie ik even door de bomen het bos niet meer, maar dat gaat ongetwijfeld goedkomen.
Middels deze blog houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Natuurlijk horen we ook erg graag jullie ideeën en tips!