Missie & visie

Het hele proces van het (willen) krijgen van een kindje kan ontzettend moeizaam, spannend, ingrijpend, verdrietig, mooi, eng, belangrijk en onwennig zijn. Hoe je het ook beleeft en hoe het ook verloopt, het zal ongetwijfeld een van de meest ingrijpende gebeurtenissen uit je leven zijn.

In het proces van moeder (willen) worden of zijn, zijn wij er voor vrouwen (en hun partners indien gewenst) die in dit proces op welke manier dan ook vastlopen. Wij geloven dat er niet alleen naar het fysiologische stuk gekeken moet worden - wat wel vaak lijkt te gebeuren - maar dat daarnaast verschillende andere aspecten (kunnen) spelen die bijdragen aan het verloop en hoe je omgaat met vraagstukken rondom (gewenst) moederschap en hoe je je daarbij voelt. Zo hebben wij naast het fysieke deel ook aandacht voor de psyche en de relaties die iemand onderhoudt. Partners of andere belangrijke personen kunnen daarom zo nodig bij de behandeling betrokken worden.

Natuurlijk bestaat een vrouwenleven uit meerdere beslissende momenten waarbij je kunt vastlopen. Welke studie kies je bijvoorbeeld? Waar liggen je ambities? Welke carrière heb je voor ogen en hoe combineer je dat met je privé-leven? Ben je wel gelukkig in je relatie? Wat geeft jouw leven zin?
Ook voor deze en alle andere vraagstukken kunnen vrouwen bij ons terecht.

Ons doel is om vrouwen weer sterker in de schoenen te laten staan. Weer zeker van zichzelf te laten zijn en hun balans te (her)vinden.

 Meer over Nina - Vrouwencoach »